Відкрите практичне заняття  з дисципліни «Охорона праці в галузі»

      на тему: “Організація охорони праці в медичних закладах”

 5 квітня 2023 року викладач вищої кваліфікаційної категорії, викладач-методист, кандидат педагогічних наук Могорита Віктор Михайлович провів відкрите   практичне   заняття  з дисципліни «Охорона праці в галузі» з групою   

4-Ф ЛС на тему: “Організація охорони праці в медичних закладах”.

          Заняття проведено в режимі відеоконференції Google Meet; були запрошені викладачі, члени комісії клінічних дисциплін, викладачі, вільні від занять.

Заявлена тема надзвичайно актуальна в сучасних реаліях українського суспільства. Заняття мало чітку та методично грамотну структуру: логічний взаємозв’язок окремих організаційних частин з відповідною метою та змістом.

       Заняття проведено цікаво, змістовно, динамічно, з урахуванням інноваційних підходів до викладання у ЗФПО: тестовий контроль  в Google Формах; демонстрування студентських презентацій, використання   ситуаційних задач; глибокий аналіз та перевірка викладачем рівня розуміння, осмислення студентами навчального матеріалу, рівня сформованості їхніх знань та умінь на кожному  етапі; використання сучасних методичних прийомів візуалізації.

       Під час обговорення відкритої пари колегами висловлено схвальні відгуки, зокрема відзначено професіоналізм викладача, вміння зосередити увагу студентів в умовах дистанційного навчання на основних моментах матеріалу, створити невимушену та творчу атмосферу.

     Віктор Михайлович Могорита  проявив високу педагогічну майстерність, а четвертокурсники продемонстрували рівень ерудованості, фахові знання, здобуті протягом вивчення дисципліни «Охорона праці в галузі».