23 березня 2023 року  відбулося відкрите міжколеджне практичне заняття з медсестринства в оториноларингологіі  викладача хірургії та оториноларингологіі Володимира Володимировича Артюха з студентами ІІІ курсу групи 3-А С.с. на тему : «Гострі захворювання глотки. Хронічні захворювання глотки. Ускладнення при хворобах глотки».

      Були присутні  гості з інших коледжів, адміністрація та викладачі ММФК.

      Здобувачі освіти під керівництвом викладача успішно опановували матеріал, використовуючи різноманітні методи навчання: фронтальне та індивідуальне опитування, практичний тренінг,  перегляд відеофільму за темою, тестування у Google Forms та вирішення ситуаційних задач. В ході заняття  студенти навчилися обстежувати хворих, брати мазки зі слизової оболонки глотки на дифтерію; змащувати піднебінних мигдаликів і задньої стінки глотки; накладати зігрівального компресу на підщелепну ділянку, шию; приготовляти розчини для полоскання глотки й інгаляцій.

   Гарна підготовка студентів, глибоке володіння матеріалом свідчить про постійну ґрунтовну роботу викладача на заняттях. Під час опанування практичних дій, студенти на високому рівні демонстрували свої професійні вміння доведені до автоматизму. Володимир Володимирович продемонстрував високий професіоналізм досвідченого лікаря та хорошого педагога.

      Креативність, добрий настрій, емоційне сприйняття матеріалу сприяли тому, що вивчена тема надовго запам’ятається і студентами, і гостям.