29 квітня 2024 року в Міжгірському медичному фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей.
Вибір професії – справа нелегка, але необхідна, адже щасливе й успішне життя багато в чому залежить від роботи, яку виконує людина.
Ця подія стала гарною можливістю для школярів познайомитися з особливостями медичного фаху.
У зустрічі взяли участь учні 9-их класів Міжгірського ліцею №1.
До майбутніх здобувачів освіти зі вступним словом звернувся директор коледжу, к.пед.н. Віктор Могорита, який наголосив, що правильно здійснений вибір професії є важливим, щоб опанувати фах, затребуваний, особливо в умовах воєнного стану. Також ознайомив з особливостями цьогорічної вступної кампанії у 2024 році та підмітив, яким цікавим і насиченим життям живе студентство.
Майбутні абітурієнти мали змогу поринути в атмосферу медицини та коледжанського життя, ознайомитися з усіма спеціальностями, завдяки цікавим активностям на локаціях, запропонованих викладачами: визначення групи крові, реанімаційні заходи новонароджених, зважування та вимірювання зросту дитини, вимірювання артеріального тиску, типи парентерального введення ліків(підшікірне,внутрішньошкірне,внутрішньом’язове та внутрішньовенне), заповнення системи, встановлення катетера. Студенти демонстрували засвоєні професійні вміння та навички,а гості взяли активну участь в модельованих майстер-класах та тренінгах.
Сподіваємось, що ті випускники, які планують пов’язати своє майбутнє з медициною та фармацією, зроблять свій правильний вибір і стануть частиною дружньої родини Міжгірського медичного фахового коледжу.